Jacco van den Boogaart
ISJB Uitgevers is een kleine uitgeverij die in 2018 is opgericht door Jacco van den Boogaart. Vanaf het moment dat Jacco leerde lezen, ergens begin jaren tachtig van de vorige eeuw, was hij gek op verhalen. En die passie voor verhalen/boeken is altijd gebleven. Nog steeds kan Jacco enorm genieten van een goed verhaal, of het nu waargebeurd of volledig verzonnen is. Als het maar boeit!

Sinds 1999 heeft Jacco voor een groot aantal uitgeverijen gewerkt, meestal als (eind)redacteur, corrector of auteur. En altijd vond hij de projecten waarbij het om verhalen ging, stiekem toch het leukst. Toen hij in 2018 in aanraking kwam met een goed verhaal dat nog geen uitgever had, besloot hij om zijn eigen uitgeverij op te richten.

En nu richt Jacco zich met ISJB Uitgevers vooral op auteurs die wel een goed verhaal hebben, maar nog op zoek zijn naar een uitgever. Jacco’s overtuiging is namelijk dat het heel belangrijk is dat goede verhalen worden (door)verteld en dat élk goed verhaal een eerlijke kans verdient. En als auteur bent u bij ISJB Uitgevers verzekerd van persoonlijke aandacht én het vakmanschap van ervaren redacteuren, grafisch ontwerpers, illustratoren en drukkers.

Dus: hebt u een goed verhaal, maar nog geen uitgever die u kan helpen om uw verhaal in boekvorm uit te geven? Dan bent u hierbij van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Want zeg nu zelf: het zou toch geweldig zijn als talloze lezers zich straks laten meeslepen door úw verhaal?
©2023 Elementary Design